HR EN DE

Grupna ponuda tečaja jedrenja:

Program ljetnog jedrenja obuhvaća teoretski dio na kopnu te praktični dio na moru. Teoretski dio se sastoji od:

  • upoznavanje sa dijelovima jedrilice i njihovom funkcijom
  • kako pripremiti jedrilicu za plov te raspremiti nakon plova
  • upoznavanje sa vrstama vjetrova i njihovim karakteristikama
  • upoznavanje sa nautičkim čvorovima i njihovom primjenom

Praktični dio sastoji se od:

  • osnovno upravljanje jedrilicom
  • jedrenje oštro uz vjetar i niz vjetar uz pratnju instruktora

Jedrenje se odvija u jedrilicama klase Laser Stratos ili Katamaranima u kojima istovremeno može jedriti više osoba.

U jednoj grupi može biti maksimalno 20 djece. Tijekom dana mogu jedriti maksimalno 2 grupe pri čemu prva grupa kreće sa jedrenjem u 9h ujutro, a druga oko 13h. U slučaju dolaska samo jedne grupa satnica se može dogovoriti po želji voditelja.
Cijela aktivnost odvija se unutar medulinskog zaljeva koji je izuzetno siguran i zaštićen te istovremeno obiluje vjetrom.

VREMENSKO TRAJANJE: 3h - 5h (ovisi o veličini grupe)
CIJENA: Na upit

Grupna ponuda match race jedrenja:

Program match race jedrenja obuhvaća upoznavanje sa jedrilicom, upoznavanje sa osnovnim pravilima jedrenja te formatom natjecanja. Format natjecanja se određuje s obzirom na veličinu grupe, nakon što se grupa podijeli u nekoliko manjih ekipa. Instruktori su prisutni na moru cijelo vrijeme kako bi pomogli u upravljanju i objašnjavanju pravila i situacija. Regatno polje postavljeno je u medulinskom zaljevu. Nakon odjedrenih plovova održava se podjela nagrada za najbolje.
Ova ponuda predviđena je za grupe od 6 do 15 osoba.

VREMENSKO TRAJANJE: 3h - 5h (ovisi o veličini grupe)
CIJENA: Na upit

Grupna ponuda jedrenja do otoka i nazad:

Ovim programom predviđeno je upoznavanje jedrilice te osnovna poduka upravljanja jedrilicom nakon isplovljavanja. Po želji grupe, jedrenju se može pristupiti ležerno ili sa natjecateljskim duhom pa održati regatu do otoka Ceje ili Levana, nakon koje se jedrilice usidre te se odlazi na ručak, odmor ili kupanje. Po povratku se može održati regata do jedriličarskog centra. Jedrenje se odvija u jedrilicama klase Laser Stratos ili Katamaranima u kojima istovremeno može jedriti više osoba.
Ova ponuda predviđena je za grupe od 6 do 15 osoba.

VREMENSKO TRAJANJE: 3h - 5h (ovisi o veličini grupe)
CIJENA: Na upit

Grupna ponuda navigacijskog jedrenja:

Ovim programom predviđeno je upoznavanje jedrilice te po želji osnovna poduka upravljanja jedrilicom nakon isplovljavanja. Po želji grupe, jedriti se može u medulinskom zaljevu, oko otoka Ceje, Trumbuje, Bodulaša, Fenere, Levana, ili pak do rta Kamenjak te obližnjeg otoka Fenolige poznatog po najbogatijem nalazištu otisaka dinosaurovih stopala u Europi. Može se odjedriti i navigacijska regata s određenim točkama prolaza.
Ova ponuda predviđena je za grupe do maksimalno 12 osoba no ovisno o već postojećem jedriličarskom znanju pojedinaca broj može biti i veći.

VREMENSKO TRAJANJE: 3h - 5h (ovisi o veličini grupe)
CIJENA: Na upit